Counselling

Stedendriehoek

 
 
 
Wilma en Bert Hagedoorn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.praktijkhagedoorn.nl

Telefoon: 055 576 8468

Welkom bij praktijk Hagedoorn

Als het leven niet meer is zoals het was en je weet niet hoe het verder moet....... dan is hulp vragen misschien de oplossing. Hulp vragen is niet altijd gemakkelijk maar hulp vragen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een paar gesprekken kunnen je al helpen om een verandering in je leven door te voeren waardoor de situatie waarin je zit al heel anders wordt.

Het voordeel van samen naar een situatie kijken is dat er vanuit verschillende invalshoeken naar de probleemsituatie wordt gekeken. Zo kom je zelf tot de oplossing doordat je werkt aan inzicht in jezelf en je probleem.

Er kunnen vele klachten zijn waarvoor je hulp kan vragen, denk aan; rouw, stress, relatieproblematiek, burnout, lichamelijke klachten die schijnbaar geen oorzaak hebben, depressiviteit etc.

De gesprekken vinden plaats in een veilige omgeving waarin je mag zijn die je bent. Waar serieus gewerkt wordt aan je probleem maar wel in je eigen tempo.

Sinds kort bieden we ook online hulp aan, dit wordt wel ‘e -health ‘genoemd. Via email contact kunnen we in gesprek gaan waardoor je niet naar de praktijk hoeft te komen. Deze vorm van hulp is niet voor elke klacht mogelijk, tijdens de intake wordt dit nader bekeken.

 

Zoeken