Counselling

Stedendriehoek

 
 
 
 
Inge de Braak

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.caleidoscoop.info

Telefoon: 06 2946 7432

Caleidoscoop, praktijk voor kindercoaching, rouwverwerking en Matrixcoaching

Kindercoaching
Mijn missie: kinderen vrolijker maken doordat ze een oplossing vinden voor hun probleem.

Soms heeft een kind even een steuntje in de rug nodig, bijvoorbeeld op emotioneel, sociaal of op leergebied. Hier kan behoefte aan zijn door diverse oorzaken als: pesten, faalangst of een concentratieprobleem. Als kindercoach is het mijn passie om de kwaliteit en eigen wijsheid van kinderen te versterken. Over het algemeen heeft een kind binnen drie tot vijf sessies zijn of haar doel al bereikt!

Rouwverwerking
Verdriet hoort bij het leven. Bij het verliezen van een dierbare, bij scheiding, bij adoptie en bij het krijgen van een diagnose (verlies van gezondheid) hoort rouwverwerking. Je komt voor veel vragen te staan en misschien ook wel voor uitdagingen. Soms levert het onzekerheid of angst op waarbij je het gevoel hebt vast te lopen. Ik wil voor jou en/of je kind graag een luisterend oor zijn en begeleiding geven bij de rouwverwerking.

Matrixcoaching
Met behulp van Matrixcoaching help ik zowel kinderen als volwassenen met het volgende:
• Leerproblemen
• ‘Overvolle hoofden’
• Angsten
• Belemmerende emoties
• Pijn

Het doel van Matrixcoaching is je bewust te laten worden van jouw strategie (leerstrategie en strategie voor het omgaan met emoties) en je bewust zelf veranderingen aan te laten brengen in je strategie

 

 

 

Zoeken